Scroll To Top
Informatie voor wandelaars

Informatie voor adverteerders

Veel voorkomende vragen

De website

Sinds wanneer bestaat WandelVakantie ?
De website www.wandelvakantie.info is actief sinds maart 2004.
Wordt er publiciteit gemaakt ?
Het hele jaar wordt er door WandelVakantie elektronisch gead­verteerd bij Google in Nederland en Vlaanderen om de website onder de aandacht van wandelaars te brengen. Wellicht nog belangrijker is dat WandelVakantie.info bij relevante zoekopdrachten meestal op de eerste pagina bij de organische zoekresultaten staat.
Wie is WandelVakantie?
Wandelvakantie.info is een initiatief van MoorWeb , een éénmansbedrijf dat websites realiseert en sinds 2001 als zodanig ingeschreven in het Handelsregister van de KvK (24325982).

Vermelding

Wat houdt een vermelding in?
Op een overzichtspagina een vermelding van een wandelarrangement met link naar het arrrangement op uw eigen website.
Welke informatie staat er in een vermelding?
 • Omschrijving van het wandelarrangement in maximaal zo'n 30 woorden (max 5 regels tekst in XL-weergave).
 • Een eenregelige standaard kop- en voettekst.
 • Knop met link naar het wandelarrangement op uw eigen website.
 • Een foto (minimaal 600 x 400 px).
 • In het panel dat zich opent na een klik op het info-symbool is nog eens plaats voor drie alinea's van ieder zo'n dertig woorden onder de kopjes Gebied, Wandelen en Accommodatie.

Uw vermelding

Standplaats of trektocht ?
 • Standplaats: verblijf op één locatie met vandaaruit dagwandelingen.
 • Trektocht: bij een wandeltrektocht volgt men een vast programma waarbij op minstens de helft van de dagen naar een nieuwe overnachtingsplaats gelopen wordt.
Beide kunnen individueel of een groepsreis zijn
Aanvangsdata van groepsreizen
Optioneel kunnen bij groepsreizen enkele aanvangsdata worden getoond. Deze worden door een script weergegeven: achterhaalde data worden verborgen, en het jaartal wordt alleen getoond als dit anders is dan het huidige jaar. Ook is er een maximum ingesteld waardoor latere data pas worden getoond als er een achterhaalde datum wordt verborgen.
En verder
 • Er wordt geen exclusiviteit verleend (bijvoorbeeld voor een regio of plaats).
 • Per vermelding wordt slechts één arrangement geplaatst.
 • De adverteerder draagt inhoudelijk de volledige verantwoordelijkheid op juistheid van de gegevens en op de uitvoering van het arrangement. Overeenkomsten die worden afgesloten door middel van deze site vinden altijd rechtstreeks plaats tussen bezoeker en adverteerder.

Tarief en facturatie

Voor welke periode kan ik adverteren ?
Het tarief geldt voor de periode van een jaar of een deel daarvan.
Facturatie is per kalenderjaar. Meldt u zich in de loop van het jaar aan, dan geldt bij aanmelding van janurari t/m juni het tarief van een vol jaar, en bij aanmelding van juli t/m december wordt het tarief van het daaropvolgend jaar berekend en zijn de resterende maanden van het huidige jaar inbegrepen.
Ik wil mijn advertentie beëindigen
Om uw advertentie niet automatisch voor een jaar te verlengen stuurt u ons uiterlijk twee weken voor de einddatum een e-mail; wij zullen u een bevestiging mailen met de datum waarop uw advertentie voor het laatst getoond zal worden.
Hoe ontvang ik de factuur ?
Uw factuur ontvangt u per e-mail als een pdf-bestand. Facturering is altijd vooraf aan de weergaveperiode.
Wat zijn de tarieven van een advertentie?
Vraag hier informatie & prijs aan.
Waar meld ik mij aan voor een vermelding?
Aanmelden voor een vermelding van uw wandelarrangement.

Voor het voetlicht (homepage)

Wat kost opname in deze rubriek?
U betaalt voor een advertentie. Voor het voetlicht is een extra en gratis service bij uw advertentie. De rubriek staat niet op zichzelf maar haalt de tekst uit de landenpagina's.
Wanneer komt mijn arrangement voor het voetlicht?
Wanneer uw arrangement genoemd wordt is niet te zeggen. Gezien het aantal advertenties en de beschikbare ruimte zal dit eens in de twee tot drie jaar zijn.

Disclaimer

 • De gepubliceerde arrangementen zijn op basis van de door de u als adverteerder verstrekte informatie. U draagt inhoudelijk de verantwoordelijkheid op juistheid van deze gegevens, en op de uitvoering van het arrangement.
 • U heeft rechtstreeks contact met de klant. Over­een­komsten zijn altijd tussen de klant en u als adverteerder; WandelVakantie vormt hierin geen partij.
 • Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig of niet actueel meer is. WandelVakantie is hiervoor niet aansprakelijk.
 • Op alle op deze website aanwezige informatie berust auteursrecht en/of intellectueel eigendoms­recht, hetzij van WandelVakantie, hetzij van haar adverteerders, hetzij van de makers van de foto's.
Scroll To Top