Portugal

Wandelen Monchique Portugal

De tuin van de Algarve, wandelen in de Serra de Monchique met grillige kurk­eiken en ruisend eucalyptus · Standplaats · Individueel · Casa Spa d'Alma


Algarve Algarve

De groene natuur van Monchique

De Serra de Monchique is een laag­gebergte in Zuid-Portugal met een subtropisch klimaat en misschien wel de schoonste lucht van Europa. Het wordt wel de tuin van de Algarve genoemd omdat het altijd groen is en het hele jaar door volop kleurige bloemen heeft. De hoogste berg is slechts 902 m maar geeft een fantastisch uitzicht over de kust.

Casa Spa d'Alma ligt in het oostelijk deel van de Serra, dicht bij de mooiste wandel­routes en op tien minuten rijden van het stadje Monchique. Een vakantieplek waar je, al wandelend, prachtige natuur kunt ontdekken en kennis maken met het oorspronkelijke Portugal. Het is slechts een half uur naar de bekende zuidkust of woeste westkust.

Flora en fauna zijn zeer divers en het landschap in Monchique wordt gedomineerd door grillige kurkeiken, ruisende eucalyptus en een exotische mix van geurende kruiden. Je vindt er adelaars, wilde zwijnen, vossen, herten en mangoesten.

AlgarveAlgarve

Wandelen

Casa Spa d'Alma biedt geen wandelarrangementen meer.

 

AlgarveAlgarve

Casa Spa d'Alma

Casa Spa d’Alma is een wandel­pleister­plaats met alle faciliteiten van een charme hotel, een zen­atmosfeer en ligt midden in het natuur­gebied Serra de Monchique. De combinatie van landelijke rust, groene natuur en ontspannen wandelen in een uitstekend klimaat maken dat je een stapje terugneemt, wat dieper ademt en puur geniet van de verstilling.

Onze service richt zich op persoonlijke aandacht en het waarborgen van kwaliteit. Wij serveren een luxe ontbijt waar ook degenen die glutenvrij zijn of lactose intolerant hun weg vinden.

De kamers zijn ruim van opzet met boxspring bedden, privé badkamer, airconditioning en zicht op tuin en bergen. Wifi, televisie en een laptop bevinden zich in de gemeen­schappelijke ruimte. Lekker in de zon weg­dromen bij het zwembad of met een glas wijn bij maanlicht in de jacuzzi. Naast de patio is een volledige buitenkeuken die de gasten kunnen gebruiken.

AlgarveAlgarve

Wandelen (vervolg)

Casa Spa d'Alma biedt geen wandelarrangementen meer.

 

AlgarveAlgarve

Wandel­arrangement

Accommodatie:
Casa Spa d'Alma
Theo Noordeloos
Monchique, Portugal
Tel. Po: +351 918 185 750
Mail: info@spadalma.nl
Nederlands gesproken
Website: www.spadalma.nl
Locatie en bereikbaarheid:
Open Google Maps
2400 km van Utrecht
2300 km van Antwerpen
Arrangement:
Individueel · standplaats
Periode: van maart tot november
Advertentie:

AlgarveAlgarve

Prijs wandelvakantie

Casa Spa d'Alma biedt geen wandelarrangementen meer.

 

Voor meer informatie over deze wandelvakantie en om deze te boeken, ga naar Casa Spa d'Alma:
www.spadalma.nl