Scroll To Top
Wandelen in Nederland

Nederland trektochten

Wandelen van de ene overnachtings­plaats naar de volgende; op minstens de helft van het aantal nachten verblijft u telkens in een andere accom­modatie. De route is gepland, uw kamers zijn gereserveerd. (Of ga naar standplaats.)

Achterhoek

Achterhoek trektocht

Trektocht in het coulisse­landschap van de Achterhoek, de B&B's liggen in de buurt­schappen rondom Winterswijk.

Nederland · Trektocht · Individueel · Wandelen Winterswijk

Naar de reisorganisatie

Achterhoek

Gebied

In het meest oostelijke puntje van de Achterhoek — dicht tegen de Duitse grens — vindt u rust, ruimte en prachtige landerijen met eeuwenoude loofbomen. U zult verrast worden door de schoonheid van dit coulisse-landschap. De wandelingen leiden u door een decor van kronkelende zand­wegen, natuurlijke beken, veen­gebied en cultuur­landschap. De afwisseling is boeiend en rust­gevend tegelijk. Je moet het gewoon een keer ontdekken.

Wandelen

U wandelt rondom Winterswijk en eindigt daar waar u de tocht begonnen bent. De bagage wordt elke dag nagebracht. De wandelingen variëren van 15 tot 25 km met de mogelijkheden om een verkorte route te kiezen.

Accommodatie

Er zijn negen B&B’s bij wandelen­in­winterswijk aangesloten: ’t Rookshuus, de Balkende Ezel, het Roerdinkhof, de Borkense Baan, Nieuw Beusink, de Slapende Kater, het Meestershuus, het Vriezenhuis en de Berkenboom. De B&B’s liggen rondom Winterswijk in de buurtschappen Woold, Corle, Huppel, Brinkheurne, en in het nabij gelegen Bredevoort.

Wandelen in Winterswijk, Nederland
Scroll To Top