Scroll To Top
Wandelen in Nederland

Nederland standplaats

U verblijft alle nachten in één of twee accommodaties en maakt vandaaruit naar wens dagwandelingen. (Of ga naar trektochten.)

Achterhoek

Achterhoek wandelen

Een paar dagen wandelen langs een aantal van de vele ‘kastelen’ en land­goederen waar 'onze' mooie Achterhoek rijk aan is, vanuit een gastvrije accommodatie aan de rand van een natuur­gebied.

Nederland · Standplaats · Individueel · Travellers wandelreizen

Naar de reisorganisatie

Achterhoek

Gebied

Dit deel van de Achterhoek is rijk aan wild, de kans dat je bijvoorbeeld reeën zult zien is groot. Wandelen is een genot op de vele zandwegen en bospaden. De afwisseling is groot: bos, kleinschalig agrarisch gebied, statige landgoederen, prachtige bomenlanen en karakteristieke boerderijen.

Wandelen

Op één na vertrekken de wandelingen vanaf de accommodatie. De lengtes variëren tussen de 6 en 24 km waarbij de meeste wandelingen meerdere afstanden kennen.

Accommodatie

U logeert op een voormalige boerderij aan de rand van het natuurgebied Het Groote Veld.

Travellers wandelreizen
Vechtdal

Vechtdal wandelen

Dwars door de provincie Overijssel meandert de Vecht. De stroom passeert landgoederen, bossen, heide, zandverstuivingen en pittoreske dorpen als Hessum, Vilsteren. U wandelt langs historische boerderijen en riante landgoederen.

Nederland · Standplaats · Individueel · Hannibal Reizen

Naar de reisorganisatie

Vechtdal

Gebied

Deze wandelreis brengt u naar het mooie Overijssel. Dwars door de provincie meandert de Overijsselse Vecht van de Duitse grens bij Hardenberg naar het Zwarte Water bij Zwolle. De stroom passeert landgoederen, bossen, heide, zandverstuivingen en pittoreske dorpen. U loopt door kleine plaatsjes als Hessum, Vilsteren, Junne, Besthmen, Arriën en Beerze, langs historische boerderijen en riante landgoederen.

Wandelen

U heeft de keuze uit vijf wandelingen. Van de meeste wandelingen hebben wij een korte en een langere variant voorbereid.

Accommodatie

Het hotel ligt tussen het bos en het groen aan de noordrand van het dorp Dalfsen.

Hannibal Reizen, Amsterdam
Scroll To Top