Marokko

Trektocht bergen Marokko

Individuele wandel­trektocht op maat gemaakt buiten de geijkte routes door de bergen van de Hoge Atlas – prachtige natuur en gast­vrije bevolking · Trektocht · Individueel · Aziam Trek


Hoge Atlas Hoge Atlas

Hoge Atlas

Marokko is vooral bekend door zijn prachtige konings-steden als Fes, Meknes en Marrakech, strandvakanties, en de erotisch getinte vertellingen van Sheharazade. Veel minder bekend zijn de prachtige natuur en de gastvrije bevolking.

Marokko heeft achter de Atlantische kust een gevarieerde landschap: het Rif gebergte in het noorden; de Hoge Atlas en Midden Atlas in het midden; de Anti Atlas en woestijnlandschap in het zuiden.

Marokko is een arm land. Door het inschakelen van Aziam Trek help je heel direct een groot aantal mensen.

Hoge AtlasHoge Atlas

Wandeltrektocht

Als u kiest voor een individuele trekking dan kiest u echt voor een reis op maat. U bepaalt zelf de periode, het aantal wandel­dagen, uren per dag, de zwaarte en de bestemming. Bij deze keuze moet u wel rekening houden met de seizoenen en de mogelijkheden ter plaatse. Natuurlijk zullen we daarover adviseren.

Hoge AtlasHoge Atlas

Aziam Trek

Aziam Trek organiseert wandeltrektochten buiten de geijkte routes onder leiding van de sympathieke en ervaren gids Brahim Aziam. Hij is berggids en als zodanig al genoemd in The Rough Guide van 1998.

Corrie de Hoog is geen reisbureau. Haar activiteiten zijn een zuiver privé initiatief. Wandelen in andere culturen is een van haar hobbies. Zij wil anderen graag laten kennismaken met Marokko. Maar vooral wil zij Brahim en zijn mensen aan werk en inkomen helpen.

Corrie ontmoette Brahim in 1999 tijdens een wandeltocht door de Hoge Atlas. Zij was onder de indruk van de manier waarop hij dat deed. Weder­zijdse sympathie heeft inmiddels ge­leid tot het gezamenlijk organi­seren van reizen naar Marokko.

Hoge AtlasHoge Atlas

Wandelprogramma

In Marokko kunt u het hele jaar lopen; in het gebergte van Hoge Atlas, Midden Atlas, Anti Atlas, Djebl Sarho en Djebl Siroa, maar ook in woestijn­landschappen, door dadelpalmoases of aan de kust.

Als u de tijd hebt raden we aan uw wandelvakantie uit te breiden met een bezoek aan natuurlijke en cultuurhistorische beziens­waardig­heden. Vaak kunnen we goede diensten verlenen bij het huren van een auto of het reserveren van hotels.

Hoge AtlasMarokko

Wandel­arrangement

Organistie:
Aziam Trek
Contact: Corrie de Hoog
Imlil / Marrakech, Marokko
Tel. Fr: +33 555 806 608
Informatie in het Nederlands, de gids spreekt Frans
Website: www.aziamtrek.com
Locatie en bereikbaarheid:
3250 km van Utrecht / Antwerpen
Vliegveld: Marrrakech
Arrangement:
Individueel · trektocht
Periode: het gehele jaar in overleg
Advertentie:

Hoge AtlasHoge Atlas

Prijs wandelvakantie

Prijs 2019:
U betaalt een bedrag per wandeldag per persoon. De hoogte van dit bedrag is o.a. afhankelijk van de bestemming en het aantal personen. U zorgt zelf voor het vliegticket.
Deze reizen zijn niet standaard, informeer naar de mogelijkheden

Voor meer informatie over deze wandelvakantie en om deze te boeken, ga naar Aziam Trek:
www.aziamtrek.com