Scroll To Top
Wandelen in Italië

Italië standplaats

U verblijft alle nachten in één of twee accommodaties en maakt vandaaruit naar wens dagwandelingen. (Of ga naar trektochten.)

Perugia

Perugia wandelen

Wandelen door het groene hart van Italië met verblijf in een prachtige, aan de rand van een oud stadje gelegen, agriturismo. Mooie steden als Perugia, Arezzo, Gubbio en Orvieto liggen op rijafstand. Verblijf op basis van logies.

Italië · Standplaats · Individueel · Hannibal Reizen

Naar de reisorganisatie

Perugia

Gebied

De Midden-Italiaanse regio Umbrië is een bergachtige streek met beboste hellingen, meanderende rivieren en bergmeren. Dit gebied noemt men wel het groene hart van Italië. Het is minder bekend dan het ernaast gelegen Toscane, maar qua schoonheid en ruigheid doet Umbrië daar zeker niet voor onder.

Wandelen

De wandelingen voeren door de ruige en afwisselende omgeving van Montone. U loopt door beuken- en eikenbos, langs berg­stroompjes, over weilanden en paden. Onderweg zijn overal getuigen van een rijk verleden; vaak eenzaam op een top gelegen eeuwen­oude huizen, verlaten gehuchten en versterkte boerderijen. U heeft het rijk alleen, want rust en stilte regeren in Umbrië.

Accommodatie

Uw verblijfplaats ligt aan de voet van de heuvel en slechts een paar kilometer van Montone verwijderd. Het is een fraai en rustig gelegen landgoed. U overnacht in ruime suites, die smaakvol zijn ingericht met antieke meubels en voorzien van een keuken en sanitair.

Hannibal Reizen, Amsterdam
Scroll To Top