Scroll To Top
Groepsreizen

Groepsreizen

Bij een groeps­reis doorloopt u met andere deelnemers een gezamenlijk wandel­programma, gewoonlijk vergezeld door een reis­begeleider. Er is een vaste aankomst­datum en een minimum en maximum aantal deelnemers.

Hier het overzicht van alle groepsreizen, zowel standplaats als trektocht. Per groepsreis worden alleen de eerste aanvangsdata getoond, voor mogelijk meer aanvangsdata klikt u door naar de betreffende groepsreis.

Kythira

Kythira Griekenland

Groepsreis door heuvel­landschap met diepe kloven op het rustige en groene Griekse wandeleiland Kythira waar authen­tieke dorpen door een netwerk van wandel­paden zijn verbonden.

Griekenland · Standplaats · Groepsreis · Pyrgos House

Naar de reisorganisatie

Kythira

Gebied

Kythira behoort tot de Ionische eilanden­groep en ligt ten zuiden van de Peloponnesos. Volgens de Griekse mythologie is de godin Aphrodite voor de kust van Kythira uit het schuim der golven geboren, alvorens zij op Cyprus aan land is gegaan.

Wandelen

Deze groeps­wandelvakantie is bestemd voor de sportieve wandelaar die van afwisselende en stevige dag­tochten houdt. We wandelen over het hele eiland, waarbij we verstilde dorpen aandoen en zeer gevarieerde land­schappen door­kruisen, onder de indruk raken van de bewogen geschiedenis en interessante tradities, en niet uitgekeken raken op de prachtige vergezichten.

Accommodatie

Het comfortabele hotel beschikt over een zwembad, wifi, bar, en uitgebreid ontbijt­buffet met lokale en biologische producten. Lunches en diners gebruiken we in lokale tavernes.

Pyrgos House, Kythira, Griekenland
Hammamtocht Hammamtocht

Hammamtocht Marokko

Groepsreis Hoge Atlas, trektocht door valleien met akkertjes, over bergpassen met weidse uitzichten en door veel Berber­bergdorpen

Marokko · Trektocht · Groepsreis · Aziam Trek

Meer info

Sirouagebergte Sirouagebergte

Sirouagebergte Marokko

Groepsreis Sirouagebergte in de Anti Atlas, trek­tocht als de valleien en hoog­vlaktes groen zijn en amandel- en andere fruit­bomen bloeien

Marokko · Trektocht · Groepsreis · Aziam Trek

Meer info

Woestijn Woestijn

Woestijn Marokko

Groepsreis door een woestijn­landschap dat zoveel meer is dan zand – transfer vanuit Marrakesh en bagage­vervoer door kamelen

Marokko · Trektocht · Groepsreis · Aziam Trek

Meer info

Zat Vallei Zat Vallei

Zat Vallei Marokko

Groepsreis door de Zat Vallei en over het Plateau de Yagour om te eindigen bij Marrakech – een groen land­schap met prachtige vergezichten

Marokko · Trektocht · Groepsreis · Aziam Trek

Meer info

Portalegre

Portalegre Portugal

Wandelen in de Alto Alentejo aan de voet van natuur­park Serra de São Mamede en omgeving waar u prachtige wandeltochten maakt waarbij u naast een overweldigende natuur ook kastelen, kloosters en vestingsteden aantreft.

Portugal · Standplaats · Groepsreis · Quinta do Pomarinho

Naar de accommodatie

Portalegre

Gebied

De quinta ligt in Alto Alentejo, een gebied met een prachtige flora en fauna die u tijdens het wandelen kunt ontdekken.

Wandelen

Tijdens de wandelingen wordt u begeleid door een wandelgids die u meer kan vertellen over de wandelingen. De wandelgids is ook het aanspreekpunt tijdens uw verblijf in Pomarinho.

Accommodatie

Onze Quinta biedt 2 appartementen, 1 cottage (Casa Redonda), 4 kamers in het Friends of Nature House en 3 caravans.

Quinta do Pomarinho, Castelo de Vide, Portugal
Odemira Odemira

Odemira Portugal

Wandelingen met een groep in de heuvels van het Monchique­gebergte, langs de Atlantische Oceaan en bij het Santa Clarameer

Portugal · Standplaats · Groepsreis · Monte Maravilhas

Meer info

Argaanpad

Argaanpad Marokko

Trektocht langs de westkust van Marokko, met mooie uitzichten op de diepblauwe oceaan en de uitlopers van het Atlasgebergte naar het vissersplaatsje Essaouira. Langs grillige rotsen, romantische baaitjes en velden vol argaanbomen.

Marokko · Trektocht · Groepsreis · Aziam Trek

Naar de reisorganisatie

Argaanpad

Gebied

Langs de mooie, soms ruige westkust van Marokko.

Wandelen

We wandelen door lage bergen met mooie uitzichten op de diepblauwe Atlantische Oceaan en de uitlopers van het Atlasgebergte, langs door de zee grillig gevormde rotsen, romantische baaitjes en goed verscholen stranden. We komen langs dorpjes en velden vol met argaanbomen

Accommodatie

Tijdens de trektocht in tentjes.

Aziam Trek, Marokko
Harz

Harz Duitsland

De "Qualitätsweg Wander­bares Deutschland" Harzer-Hexen-Stieg loopt dwars door de Harz in Duitsland, duivels mooi en heks­achtig kronkelend.

Duitsland · Standplaats · Groepsreis · Wandelharz.nl

Naar de reisorganisatie

Harz

Gebied

De legendarische Brocken – de hoogste berg in het noorden van Duitsland – is slechts een van de vele hoogtepunten op de spannende wandelroute door het Harzgebergte en het Harz National park. Niet alleen liefhebbers van sagen en legenden komen hier aan hun trekken, het ‘magische’ gebergte van de Harz maakt ook natuurliefhebbers en plezierwandelaars enthousiast.

Wandelen

U loopt deze route in een groep (maximaal 9 personen) maar zonder begeleider, vervoer (busje) is heel de dag in de buurt of bereikbaar.

Accommodatie

Ferienhaus Monarda, vakantiehuis te Hahnenklee Bockswiese.

Wandelharz.nl, Leersum
Harz

Harz Duitsland

Vijfdaagse reis waarvan drie dagen wandelen in de WinterHarz. U loopt in groepsverband met onze gids in een ontspannen tempo. Loopt u graag met wandelstokken? De paden zijn hiervoor geschikt en met sneeuw zelfs raadzaam.

Duitsland · Standplaats · Groepsreis · Wandelharz.nl

Naar de reisorganisatie

Harz

Gebied

Het Harz­gebergte is een bekend wintersportgebied. De met sneeuw bedekte heuvels en bossen nodigen uit om zoveel mogelijk buiten te zijn. Braunlage is een flinke stad aan de voet van de Wurmberg, aan de rand van het stadje gaat de bijna 3 km lange Wurmberg-Seilbahn omhoog naar 971 m boven zeeniveau.

Wandelen

Deze drie wandeldagen loopt u éénmaal terug naar de vakantiewoning en de andere twee wandelingen brengen wij u naar een andere locatie waar het met sneeuw mooi wandelen is.

Accommodatie

Het vakantiehuis de Heksenketel beschikt over negen slaapkamers met eenpersoons bedden.

Wandelharz.nl, Leersum
Oberische Alpen Oberische Alpen

Oberische Alpen Italië

Lang weekend wandelen in de Oberische Alpen, een groen gebergte met heldere stuwmeren bij de plaats Bergamo

Italië · Trektocht · Groepsreis · Lopus

Meer info

Cabo de Gata Cabo de Gata

Cabo de Gata Spanje

Wandelen in natuurpark Cabo de Gata over vulkanisch rotsen afgewisseld met prachtige zand­stranden en door authentieke dorpen

Spanje · Standplaats · Groepsreis · Lopus

Meer info

Cantabrië Cantabrië

Cantabrië Spanje

Wandelen in het Cantabrisch gebergte door een ongerept en groen berg­landschap met kleurrijke vissers­havens en afgelegen berg­dorpen

Spanje · Standplaats · Groepsreis · Lopus

Meer info

Sierra Nevada Sierra Nevada

Sierra Nevada Spanje

Bergwandelen in de Sierra Nevada met beklimming van de Mulhacén (3483 m) onder leiding van gekwalifi­ceerde Nederlands sprekende gids

Spanje · Trektocht · Groepsreis · SpanjeAnders

Meer info

Competa Competa

Cómpeta Spanje

Groepswandelvakantie de mooiste wandelingen rond Cómpeta in natuurpark met de berg­ketens Tejeda en Almijara als achtertuin

Spanje · Standplaats · Groepsreis · SpanjeAnders

Meer info

Scroll To Top