Scroll To Top
Wandelen in Griekenland

Griekenland standplaats

U verblijft alle nachten in één of twee accommodaties en maakt vandaaruit naar wens dagwandelingen. (Of ga naar trektochten .)

Kythira

Kythira groepsreis

Groepsreis door heuvel­landschap met diepe kloven op het rustige en groene Griekse wandeleiland Kythira waar authen­tieke dorpen door een netwerk van wandel­paden zijn verbonden.

Griekenland · Standplaats · Groepsreis · Pyrgos House

Naar de reisorganisatie

Kythira

Gebied

Kythira behoort tot de Ionische eilanden­groep en ligt ten zuiden van de Peloponnesos. Volgens de Griekse mythologie is de godin Aphrodite voor de kust van Kythira uit het schuim der golven geboren, alvorens zij op Cyprus aan land is gegaan.

Wandelen

Deze groeps­wandelvakantie is bestemd voor de sportieve wandelaar die van afwisselende en stevige dag­tochten houdt. We wandelen over het hele eiland, waarbij we verstilde dorpen aandoen en zeer gevarieerde land­schappen door­kruisen, onder de indruk raken van de bewogen geschiedenis en interessante tradities, en niet uitgekeken raken op de prachtige vergezichten.

Accommodatie

Het comfortabele hotel beschikt over een zwembad, wifi, bar, en uitgebreid ontbijt­buffet met lokale en biologische producten. Lunches en diners gebruiken we in lokale tavernes.

Pyrgos House, Kythira, Griekenland
Kassandra

Kassandra wandelen

Kassandra betekent fraaie rots­formaties, uitge­strekte stranden en binnen­zeeën met water­schildpadden en vogels. Cultuur: opgraving van Zeus Ammon, wacht­torens, en kerkjes met een historie die teruggaat tot de Apostel Paulus.

Griekenland · Standplaats · Individueel · Anna Hiking

Naar de reisorganisatie

Kassandra

Gebied

Kassandra is een van de ‘vingers’ van Chalkidikí, ten zuid-oosten van Thessaloniki. Het klimaat is mild met weinig regen en 300 dagen per jaar met zon.

Wandelen

Standplaatsreis vanuit 1 of 2 dorpen, naar keuze. De routes lopen over landwegjes en brede bospaden en zijn niet hoogtevreesgevoelig. Je hebt meestal uitzicht op zee.

Accommodatie

Naar keuze een studio buiten Nea Fokea, met zwembad, of een studio in Kallithea, in de buurt van het strand. Kleine complexen met 10-12 ruime studios, ontbijt inbegrepen.

Anna Hiking, Nistora, Griekenland
Scroll To Top