Scroll To Top
Wandelen in Griekenland

Griekenland standplaats

U verblijft alle nachten in één of twee accommodaties en maakt vandaaruit naar wens dagwandelingen. (Of ga naar trektochten.)

Lesbos Lesbos

Lesbos wandelen

Wandelen op het groene en ongerepte eiland Lesbos, over ezels­paden door heuvels met olijf­bomen en bergen met schaaps­kuddes

Griekenland · Standplaats · Individueel · Lopen op Lesbos

Meer info

Kythira

Kythira groepsreis

Groepsreis door heuvel­landschap met diepe kloven op het rustige en groene Griekse wandeleiland Kythira waar authen­tieke dorpen door een netwerk van wandel­paden zijn verbonden.

Griekenland · Standplaats · Groepsreis · Pyrgos House

Naar de reisorganisatie

Kythira

Gebied

Kythira behoort tot de Ionische eilanden­groep en ligt ten zuiden van de Peloponnesos. Volgens de Griekse mythologie is de godin Aphrodite voor de kust van Kythira uit het schuim der golven geboren, alvorens zij op Cyprus aan land is gegaan.

Wandelen

Deze groeps­wandelvakantie is bestemd voor de sportieve wandelaar die van afwisselende en stevige dag­tochten houdt. We wandelen over het hele eiland, waarbij we verstilde dorpen aandoen en zeer gevarieerde land­schappen door­kruisen, onder de indruk raken van de bewogen geschiedenis en interessante tradities, en niet uitgekeken raken op de prachtige vergezichten.

Accommodatie

Het comfortabele hotel beschikt over een zwembad, wifi, bar, en uitgebreid ontbijt­buffet met lokale en biologische producten. Lunches en diners gebruiken we in lokale tavernes.

Pyrgos House, Kythira, Griekenland
Scroll To Top