Scroll To Top
Wandelen in Duitsland

Duitsland trektochten

Wandelen van de ene overnachtings­plaats naar de volgende; op minstens de helft van het aantal nachten verblijft u telkens in een andere accom­modatie. De route is gepland, uw kamers zijn gereserveerd. (Of ga naar standplaats.)

Eifelsteig

Eifelsteig trektocht

Trektocht met bagagevervoer van de Hoge Venen via de waterrijke Noordeifel en de Vulkaan­eifel met z'n ronde kraters naar de oude Romeinse stad Trier in de Zuideifel.

Duitsland · Trektocht · Individueel · Travellers wandelreizen

Naar de reisorganisatie

Eifelsteig

Gebied

De Eifel biedt een grote verscheidenheid aan geologische landschappen, die deels gevormd zijn door vulkanische activiteit. Onderweg loop je door bloemrijke weilanden en afwisselende hellingbossen, langs stuwmeren en door intieme beekdalen met snelstomende riviertjes.

Wandelen

De Eifelsteig is een trektocht van 313 kilometer die je voert over de vochtige Hoge Venen, door de waterrijke Noordeifel met het nationaal park Eifel en de Vulkaaneifel met z'n ronde vulkaankraters. Het laatste stuk wandel je door de Zuideifel om te eindigen in de fraaie stad Trier.

Accommodatie

Je overnacht in gastvrije hotels waar wandelaars welkom zijn. Omdat in de kleinere plaatsen niet altijd hotels zijn, kan het ook voorkomen dat je een keer in een pension of gasthaus overnacht.

Travellers wandelreizen, Den Haag
Rhön

Rhön wandelen

Over het lange-afstands-wandelpad Hoch­rhöner door het hart van Duitsland, rondom het drielandenpunt van Bayern/ Hessen/ Thüringen. Door vulkanisme gevormde basaltheuvels van hotel naar hotel. Uw bagage wordt vervoerd.

Duitsland · Trektocht · Individueel · Hannibal Reizen

Naar de reisorganisatie

Rhön

Gebied

In het hart van Duitsland, op het drielandenpunt van Beieren, Hessen en Thüringen, ligt de Rhön. Dit van oorsprong vulkanisch gebied is nu een open cultuurlandschap. Het bestaat uit een hoogvlakte waaruit heuvels van basalt oprijzen.

Wandelen

De Hochrhöner is een lange afstandswandelpad dat de Rhön van zuid naar noord doorsnijdt. Voor deze wandeling maakt Hannibal Reizen gebruik van een deel van deze route.

Accommodatie

We werken samen met meerdere hotels. Het verblijf is op basis van halfpension. ‘s Avonds krijgt u meestal een meerkeuzediner en ’s morgens een uitgebreid ontbijt.

Hannibal Reizen, Amsterdam
Scroll To Top