België

Wandelen rondom Manhay België

Wandelen in de heuvels van de Belgische Ardennen door bossen, weideland en rivieren, en door pittoreske dorpen · Standplaats · Individueel · Hotel les Sources


Rondom Manhay Rondom Manhay

Wandelen en heerlijk eten

Idyllisch gelegen in de bossen van de Ardennen – vlakbij Duitsland en Luxemburg – ligt hotel-restaurant Les Sources. Een charmant hotel met salon, restaurant én een mooi aangelegd terras en tuin.

In de omgeving van het hotel zijn veel wandelingen mogelijk, deze zijn ook geschikt voor nordic walking. In de winter kunt u op diverse plaatsen langlaufen.

Het hotel ligt centraal; bekende plaatsen zoals La Roche-en-Ardenne, Durbuy, Weris, Luik, Spa en Bastogne zijn niet ver. In de omgeving vindt u pittoreske dorpen, een chocolaterie, natuurparken en musea.

Rondom Manhay Rondom Manhay

Wandelen

De natuur van de Belgische Ardennen heeft veel te bieden; bossen, weideland, rivieren en stroompjes. En ook prachtige luchten en verschillende soorten planten, vogels en wilde dieren. Het is heerlijk wandelen over de bergen en heuvels met hun adembenemende panorama’s. Onderweg passeert u pittoreske dorpen met typisch Ardense huizen en hoeven.

Vanuit het hotel, en in de omgeving, kunt u die mooie wandelingen maken. Zowel voor de geoefende als de beginnende wandelaar (en kinderen) zijn er korte en lange wandelingen beschikbaar. We hebben kaarten met bewegwijzerde wandelingen, zelf routes uitgezet en beschreven, en diverse wandelgidsen. Gebruik van deze wandelroutes, -kaarten en -gidsen zit bij het arrangement inbegrepen.

Rondom Manhay Rondom Manhay

Les Sources

Hotel Les Sources heeft acht hotel­kamers; zes twee­persoons­kamers en twee familiekamers (met een stapelbed extra). De kamers zijn sfeervol ingericht en hebben een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet.

In het sfeervolle restaurant worden het uitgebreide ontbijt en diner geserveerd. Verse, lokale producten worden met liefde bereidt, in ons hotel kunt u heerlijk eten.

In de knusse salon is het goed toeven met zijn bar, openhaard, gezellige zitjes, boeken, tijdschriften en spelletjes. We serveren diverse dranken waaronder Belgische bieren en huisgemaakte likeuren. Met mooi weer kunt u genieten op ons terras of in de mooi aangelegde tuin die grenst aan het riviertje de Aisne.

Het hotel biedt op reservering massages. Laat u heerlijk verwennen na een dag wandelen.

Rondom Manhay Rondom Manhay

Wandelsuggesties

  • Dag 1. Na uw aankomst kunt u nog een kleine wandeling in de omgeving maken. ’s Avonds serveren we u een lekker driegangen diner. Voor het diner kunt u kiezen van onze à la carte kaart met diverse vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Daarna krijgt u uitleg over de wandelroutes en kunt u alvast uw wandeling voor de volgende dag uitzoeken.
  • Dag 2, 3 en 4. Na een uitgebreid ontbijt gaat u op pad. We hebben een goed gevuld lunchpakket, als ook een thermoskannetje met koffie/thee voor u klaarstaan. ‘s Avonds serveren we u wederom een driegangen diner van de a la carte kaart. Na het diner kunt u relaxen op het terras of in de salon bij de openhaard.
  • Dag van vertrek. Na het uitgebreide ontbijt kunt u nog een wandeling in de omgeving maken al vorens u weer terugreist naar huis. Natuurlijk kunt u ook een leuk stadje, museum of markt bezoeken.

Rondom Manhay België Luik

Wandel­arrangement

Accommodatie:
Les Sources
Hotel-restaurant
Walter en Marieke Groen
Manhay, België
Tel. Be: +32 86 345 780
Nederlands gesproken
Website: www.les-sources.be
Locatie en bereikbaarheid:
Open Google Maps
275 km van Utrecht
175 km van Antwerpen
Arrangement:
Individueel · standplaats
Periode: bijna gehele jaar
Van donderdag tot maandagochtend
Advertentie:

Rondom Manhay Rondom Manhay

Prijs wandelvakantie

Prijs 2019:
2 nachten / 3 dagen € 165
3 nachten / 4 dagen € 240
4 nachten / 5 dagen € 320
De prijs is per persoon, geba­seerd op twee personen die een kamer delen
Inbegrepen:
Logies, ontbijt, lunchpakket met koffie/thee, driegangen-diner, gebruik wandelkaart en route­beschrijving
Niet inbegrepen:
Alle overige kosten, waaronder de heen- en terugreis, massages
Korting:
Kinderen tot 12 jaar op kamer bij ouders en kinderdiner: 50%

Voor meer informatie over deze wandelvakantie en om deze te boeken, ga naar les Sources:
www.les-sources.be